Skip to main content

Smisel uspeha je dobrobit vseh, zato nadgrajujemo naše znanje in se trudimo biti ustvarjalni ter delati dobro zase, za družbo in za okolje. Kakovost izdelkov je za nas zelo pomembna, saj kakovostne stvari trajajo dlje in jih lahko obnavljamo.     

Osnovni koraki, s katerimi podaljšujemo življenjsko dobo naših jader:

Skrbna izbira vrhunskih materialov
Vsako jadro ima življenjsko dobo med 8 do 10 let, kar pomeni manjšo kratkoročno obremenitev za okolje. Na evropskem trgu izbiramo kakovostne in vzdržljive materiale z več letno garancijo.
Poleg tega v vsako jadro vgradimo sistem regulacij iz sveta navtike, ki omogočajo dolgoročno ohranjanje oblike in funkcije jadra.  

Inovativni sistem navijanja
Navijalni sistem zagotavlja enostavno in hitro pospravilo, kar dodatno ohranja jadro, saj je navito platno dobro zaščiteno pred zunanjimi vplivi.
Pri ročnem sitemu navijanja je pomemben tudi vidik, da porabljamo manj energije.

Popravila in prenova jader
Po nekaj sezonah jadro lahko prenovimo, ga ponovno prešijemo, zamenjamo izrabljene obrobe ali vrvi.
Ko je jadro povsem dotrajano, izdelamo samo novo jadro, nosilno strukturo in navijalni sistem pa ohranimo, kar je veliko bolj ekonomično kot zamenjava celotnega sistema senčenja.

Izdelava vodotesnih zaščitnih pokrival
Ob nakupu jadra je na voljo izdelava zaščitne cerade iz vodotesnega materiala. Pokrivalo po meri vašega jadra učinkovito zavaruje jadro na prostem v jesensko-zimskem obdobju.

Le z iskanjem trajnostnih rešitev bomo pripomogli k ohranjanju narave za trenutne in prihodnje generacije.