Skip to main content

Uporaba sončnih jader

Hiše, stanovanja in vikendi

Sončna jadra so postala ključni element v sodobni arhitekturi zaradi svojih estetskih linij in oblikovanja. Idealna so za senčenje teras, vrtov, balkonov, atrijev, bazenov in drugih zunanjih prostorov. Prilagojena vašim željam in potrebam, jadra ne le izboljšajo videz, temveč v prostor vnesejo tudi dinamiko in svežino. Zagotavljajo prijetno senco, ščitijo pred dežjem in se odlično izkažejo tudi v zahtevnejših vremenskih razmerah.

Zakaj izbrati sončna jadra Larimar?

 

Sončna jadra se odlično podajo tako k moderno zasnovanim hišam kot tradicionalnim in lesenim konstrukcijam. Možnost izbire barv, oblik in načinov montaže omogoča, da jadra popolnoma uskladite z vsakim prostorom. Posebej smo specializirani za izdelavo navijalnih jader po meri z možnostmi velikosti od 12 m² do 100 m². Jadra lahko spretno vpenjamo med fasade, stebre, drevesa, pergole ali izdelamo popolnoma novo nosilno konstrukcijo. Naša storitev vključuje vse od ideje do montaže končnega izdelka, strankam pa nudimo tudi širok spekter poprodajnih storitev.

Poglejte si sončna jadra na terenu

Kaj stranke pravijo o nas

Sončno jadro smo izbrali zaradi funkcije in lepega izgleda. Zdaj smo že nekaj let zadovoljni uporabniki. V primerjavi z električno tendo pod razpetim jadrom zrak v poletni vročini lepo kroži in v senci pod jadrom je zelo prijetno, ko nežno pihlja. Na začetku nas je skrbelo, ali bomo jadro znali pravilno razpenjati in zvijati, vendar so se strahovi izkazali za neutemeljene, uporaba je zelo preprosta. Tudi podpora Studia Larimar po nakupu je izvrstna. Vedno so zelo odzivni, toplo priporočam!

Matej Mohoričprofesionalni kolesar (Bahrain-Victorious)

Pred približno sedmimi leti ste nam na terasi montirali sončno jadro. To je bila ena izmed boljših investicij v naši hiši, saj od takrat klime ne uporabljamo več.
Naknadno smo si uredili še majhen kotiček za hišo. Tudi ta del bomo nadkrili z navijalnim jadrom, ki nam bo v vročih dneh poleg zagotavljanja sence tudi hladilo notranjost hiše.

Viktor Zidanšek

Ne predstavljamo si terase Pr'Pepet brez jadra Larimar! Poleg estetskega videza nam jadro nudi tudi odlično zaščito pred soncem in dežjem. Omogoča prijetno vzdušje in klimo za naše obiskovalce. Hvala, ker ste poskrbeli za dodatno udobje v našem lokalu. Priporočam!

Janez FerlanPr'Pepet

Larimar je za nas izdelal senčno jadro za teraso. Naše zahteve in ideja so bile zelo okvirne, a rezultat je bil nad našimi pričakovanji. Kroj jadra, materiali, oporni stebri – vse je izdelano z izjemno skrbjo za estetiko in zelo funkcionalno. Vidno je, da njihova tehnologija izhaja iz navtike in izdelave jader, saj je vsa oprema najvišje kakovosti in najboljših blagovnih znamk. Izdelek v polni meri opravlja to, kar od njega pričakujemo, tudi upravljanje z nastavitvami je enostavno in zanesljivo. Jadro izstopa po svoji lepoti in eleganci, zato Larimar priporočamo tudi najzahtevnejšemu kupcu!

Japec JakopinJ&J design

Studio Larimar s svojimi sončnimi jadri ne prinaša le sonca v naš dom, temveč tudi vonj po morju. Izvedbeni predlogi in tehnično dovršene rešitve ter kakovostno in celostno izvedeni projekti so argument, da je bilo vredno zaupati prav temu podjetju. Kakovost našega bivanja se je na osenčeni terasi v vročih poletnih dneh močno dvignila.

Mitja Zupančič,eMorje

Prednosti sončnih jader v primerjavi z drugimi senčnimi rešitvami

Sončna jadra Larimar so izdelana izključno v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost. Ponujamo celovito storitev od ideje do montaže končnega izdelka, strankam pa zagotavljamo tudi podporo po prodaji. Uporaba sončnih jader povečuje funkcionalnost zunanjega prostora, saj omogoča prijetno zadrževanje pod njimi. Zrak pod jadri stalno kroži, kar ustvarja občutek svežine. Če so jadra vpeta na fasado stavbe, lahko prav tako zmanjšajo potrebo po klimatizaciji znotraj stavbe, kar podpira varčevanje z energijo in ekološki prehod.

Dotik morja

Naše rešitve so navdihnjene z bogatimi jadralskimi izkušnjami, ki smo jih pridobili skozi desetletja. Na jadrnici so jadra narejena za ekstremne vremenske razmere, kar smo prenesli tudi na naša senčna jadra. Občutek, da ste na morju, pod takšno senco nekje na celini, daje poseben čar.

Imate vprašanje o sončnih jadrih?