Skip to main content

Uporaba sončnih jader

Terme, športni klubi in marine

Sončna jadra so izjemno praktična in funkcionalna rešitev za senčenje zunanjega prostora. Zahvaljujoč svežemu dizajnu sončnih jader lahko vašo teraso preoblikujete v prijetno oazo, kjer se bodo gostje z veseljem zadrževali dalj časa.

Zakaj so sončna jadra idealna izbira za senčenje zunanjih prostorov ob igrišču, bazenu ali morju?

Sončna jadra so postala skoraj nepogrešljiv element sodobne arhitekture, saj prinašajo estetsko dovršenost in funkcionalno prilagodljivost. Izdelana so iz vrhunskih materialov, ki se uporabljajo v navtiki, zaradi česar so izjemno vzdržljiva tudi v zahtevnih vremenskih pogojih.

Poglejte si sončna jadra na terenu

Kaj stranke pravijo o nas

Sončno jadro smo izbrali zaradi funkcije in lepega izgleda. Zdaj smo že nekaj let zadovoljni uporabniki. V primerjavi z električno tendo pod razpetim jadrom zrak v poletni vročini lepo kroži in v senci pod jadrom je zelo prijetno, ko nežno pihlja. Na začetku nas je skrbelo, ali bomo jadro znali pravilno razpenjati in zvijati, vendar so se strahovi izkazali za neutemeljene, uporaba je zelo preprosta. Tudi podpora Studia Larimar po nakupu je izvrstna. Vedno so zelo odzivni, toplo priporočam!

Matej Mohoričprofesionalni kolesar (Bahrain-Victorious)

Pred približno sedmimi leti ste nam na terasi montirali sončno jadro. To je bila ena izmed boljših investicij v naši hiši, saj od takrat klime ne uporabljamo več.
Naknadno smo si uredili še majhen kotiček za hišo. Tudi ta del bomo nadkrili z navijalnim jadrom, ki nam bo v vročih dneh poleg zagotavljanja sence tudi hladilo notranjost hiše.

Viktor Zidanšek

Ne predstavljamo si terase Pr'Pepet brez jadra Larimar! Poleg estetskega videza nam jadro nudi tudi odlično zaščito pred soncem in dežjem. Omogoča prijetno vzdušje in klimo za naše obiskovalce. Hvala, ker ste poskrbeli za dodatno udobje v našem lokalu. Priporočam!

Janez FerlanPr'Pepet

Larimar je za nas izdelal senčno jadro za teraso. Naše zahteve in ideja so bile zelo okvirne, a rezultat je bil nad našimi pričakovanji. Kroj jadra, materiali, oporni stebri – vse je izdelano z izjemno skrbjo za estetiko in zelo funkcionalno. Vidno je, da njihova tehnologija izhaja iz navtike in izdelave jader, saj je vsa oprema najvišje kakovosti in najboljših blagovnih znamk. Izdelek v polni meri opravlja to, kar od njega pričakujemo, tudi upravljanje z nastavitvami je enostavno in zanesljivo. Jadro izstopa po svoji lepoti in eleganci, zato Larimar priporočamo tudi najzahtevnejšemu kupcu!

Japec JakopinJ&J design

Studio Larimar s svojimi sončnimi jadri ne prinaša le sonca v naš dom, temveč tudi vonj po morju. Izvedbeni predlogi in tehnično dovršene rešitve ter kakovostno in celostno izvedeni projekti so argument, da je bilo vredno zaupati prav temu podjetju. Kakovost našega bivanja se je na osenčeni terasi v vročih poletnih dneh močno dvignila.

Mitja Zupančič,eMorje

Kakšne prednosti prinaša senčenje s sončnimi jadri na terasah?

Sončna jadra omogočajo iznajdljivo vpenjanje med obstoječe zgradbe ali po meri izdelane nosilne stebre, brez potrebe po posebnih gradbenih dovoljenjih. Načrtovanje vključuje analizo sončnega obsevanja, izbiro optimalne oblike in naklona jader, ki zagotavljajo senco skozi ves dan. Nosilne stebre je mogoče postaviti ob rob terase ali zunaj nje, kar optimizira prostor in omogoča prosto razporeditev pohištva in drugih elementov.

Sončna jadra ne le izboljšajo funkcionalnost prostora, temveč tudi estetsko obogatijo okolje s svojim edinstvenim videzom. Z njimi boste pritegnili pozornost obiskovalcev, hkrati pa izrazili zavezanost trajnostnim in dolgoročnim rešitvam za senčenje.

Imate vprašanje o sončnih jadrih?