Skip to main content

Uporaba sončnih jader

Šole, vrtci in igrišča

Sončna jadra predstavljajo izjemno praktično in dolgoročno rešitev za senčenje šol, vrtcev, domov za ostarele, otroških igrišč in drugih ustanov. V prostor vnašajo svežino in estetiko ter nudijo zaščito pred sončnimi žarki in drugimi vremenskimi vplivi. Ena od velikih prednosti sončnih jader je njihova sposobnost enostavnega komponiranja z obstoječim prostorom brez potrebe po posebnih dovoljenjih.

Prednosti uporabe sončnih jader

Naše inovativne rešitve združujejo estetiko, funkcionalnost in vzdržljivost. Širok izbor barv in materialov vnaša dodatno svežino in energijo v vsak prostor. Igrate se lahko z oblikami in nakloni jader, kar omogoča zagotavljanje sence skozi ves dan. Jadra ne zagotavljajo le sence, temveč tudi zaščito pred dežjem. V primeru neviht ali obilnega deževja jih lahko hitro in enostavno pospravite. Z jadri lahko senčite terase pred šolo ali vrtcem, del igrišča ali ustvarite zunanjo učilnico, kar postaja priljubljena sodobna učna praksa.

Poglejte si sončna jadra na terenu

Kaj stranke pravijo o nas

Sončno jadro smo izbrali zaradi funkcije in lepega izgleda. Zdaj smo že nekaj let zadovoljni uporabniki. V primerjavi z električno tendo pod razpetim jadrom zrak v poletni vročini lepo kroži in v senci pod jadrom je zelo prijetno, ko nežno pihlja. Na začetku nas je skrbelo, ali bomo jadro znali pravilno razpenjati in zvijati, vendar so se strahovi izkazali za neutemeljene, uporaba je zelo preprosta. Tudi podpora Studia Larimar po nakupu je izvrstna. Vedno so zelo odzivni, toplo priporočam!

Matej Mohoričprofesionalni kolesar (Bahrain-Victorious)

Pred približno sedmimi leti ste nam na terasi montirali sončno jadro. To je bila ena izmed boljših investicij v naši hiši, saj od takrat klime ne uporabljamo več.
Naknadno smo si uredili še majhen kotiček za hišo. Tudi ta del bomo nadkrili z navijalnim jadrom, ki nam bo v vročih dneh poleg zagotavljanja sence tudi hladilo notranjost hiše.

Viktor Zidanšek

Ne predstavljamo si terase Pr'Pepet brez jadra Larimar! Poleg estetskega videza nam jadro nudi tudi odlično zaščito pred soncem in dežjem. Omogoča prijetno vzdušje in klimo za naše obiskovalce. Hvala, ker ste poskrbeli za dodatno udobje v našem lokalu. Priporočam!

Janez FerlanPr'Pepet

Larimar je za nas izdelal senčno jadro za teraso. Naše zahteve in ideja so bile zelo okvirne, a rezultat je bil nad našimi pričakovanji. Kroj jadra, materiali, oporni stebri – vse je izdelano z izjemno skrbjo za estetiko in zelo funkcionalno. Vidno je, da njihova tehnologija izhaja iz navtike in izdelave jader, saj je vsa oprema najvišje kakovosti in najboljših blagovnih znamk. Izdelek v polni meri opravlja to, kar od njega pričakujemo, tudi upravljanje z nastavitvami je enostavno in zanesljivo. Jadro izstopa po svoji lepoti in eleganci, zato Larimar priporočamo tudi najzahtevnejšemu kupcu!

Japec JakopinJ&J design

Studio Larimar s svojimi sončnimi jadri ne prinaša le sonca v naš dom, temveč tudi vonj po morju. Izvedbeni predlogi in tehnično dovršene rešitve ter kakovostno in celostno izvedeni projekti so argument, da je bilo vredno zaupati prav temu podjetju. Kakovost našega bivanja se je na osenčeni terasi v vročih poletnih dneh močno dvignila.

Mitja Zupančič,eMorje

Zakaj so sončna jadra prava izbira?

Sončna jadra Larimar so izdelana izključno v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost. Ponujamo celovito storitev od ideje do montaže končnega izdelka, strankam pa zagotavljamo tudi podporo po prodaji. Uporaba sončnih jader povečuje funkcionalnost zunanjega prostora, saj omogoča prijetno zadrževanje pod njimi. Zrak pod jadri stalno kroži, kar ustvarja občutek svežine. Če so jadra vpeta na fasado stavbe, lahko prav tako zmanjšajo potrebo po klimatizaciji znotraj stavbe, kar podpira varčevanje z energijo in ekološki prehod.

Imate vprašanje o sončnih jadrih?