Skip to main content

Galerija projektov

Hiše, stanovanja in vikendi

Sončna jadra so postala ključni element v sodobni arhitekturi zaradi svojih estetskih linij in oblikovanja. Idealna so za senčenje teras, vrtov, balkonov, atrijev, bazenov in drugih zunanjih prostorov.

Bazeni

Sončna jadra so izjemno priljubljena in praktična rešitev za senčenje bazenov in njihove okolice. Zahvaljujoč njihovi prilagodljivosti, raznovrstnosti oblik in možnostim vpenjanja omogočajo popolno ali delno senčenje vodne površine ter prostora okrog nje.

Bari, restavracije in hoteli

Sončna jadra se vse bolj uveljavljajo kot praktična in estetsko dovršena rešitev za senčenje teras in vrtov gostinskih lokalov. Z njimi ne le obogatite vizualno podobo, temveč tudi izboljšate funkcionalnost zunanjih prostorov.

Terme, športni klubi in marine

Sončna jadra so izjemno praktična in funkcionalna rešitev za senčenje zunanjega prostora. Zahvaljujoč svežemu dizajnu sončnih jader lahko vašo teraso preoblikujete v prijetno oazo, kjer se bodo gostje z veseljem zadrževali dalj časa.

Šole, vrtci in igrišča

Sončna jadra predstavljajo izjemno praktično in dolgoročno rešitev za senčenje šol, vrtcev, domov za ostarele, otroških igrišč in drugih ustanov. V prostor vnašajo svežino in estetiko ter nudijo zaščito pred sončnimi žarki in drugimi vremenskimi vplivi.

Gradovi, dvorci in parki

Sončna jadra so idealna rešitev za senčenje javnih prostorov in zgodovinskih stavb, kot so gradovi, dvorci, mestne palače in trgi. S prefinjeno izbiro barv in materialov ter skladno nosilno strukturo se neopazno vključijo v vsako okolje in prispevajo k zgodbi starodavnega, morda celo kulturno zaščitenega objekta.