Skip to main content

Uporaba sončnih jader

Bazeni

Sončna jadra so izjemno priljubljena in praktična rešitev za senčenje bazenov in njihove okolice. Zahvaljujoč njihovi prilagodljivosti, raznovrstnosti oblik in možnostim vpenjanja omogočajo popolno ali delno senčenje vodne površine ter prostora okrog nje. Z namestitvijo jadra ustvarite mirno oazo, kjer lahko v prijetni senci uživate v vsakem sončnem dnevu.

Velika prilagodljivost in funkcionalnost senčenja z jadri

Namestitev jadra omogoča, da vaš zunanji prostor ostane uporaben ne glede na vremenske razmere. Lahko se odločite za eno jadro ali kombinirate več jader, kar prostoru dodaja privlačnost in dinamiko. Vsako jadro je izdelano z veliko mero skrbnosti in iz visokokakovostnih ter vzdržljivih materialov, ki vključujejo večletno garancijo. Na voljo so vodoodporne in mrežaste tkanine, ki zagotavljajo visoko UV-zaščito in obstojnost barv. Vgrajeni navijalni sistem in možnost regulacij s časom poskrbita za dolgotrajno ohranjanje oblike in funkcionalnosti jader.

Sončna jadra Larimar so izdelana v Sloveniji, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost izdelkov.

Poglejte si sončna jadra na terenu

Kaj stranke pravijo o nas

Sončno jadro smo izbrali zaradi funkcije in lepega izgleda. Zdaj smo že nekaj let zadovoljni uporabniki. V primerjavi z električno tendo pod razpetim jadrom zrak v poletni vročini lepo kroži in v senci pod jadrom je zelo prijetno, ko nežno pihlja. Na začetku nas je skrbelo, ali bomo jadro znali pravilno razpenjati in zvijati, vendar so se strahovi izkazali za neutemeljene, uporaba je zelo preprosta. Tudi podpora Studia Larimar po nakupu je izvrstna. Vedno so zelo odzivni, toplo priporočam!

Matej Mohoričprofesionalni kolesar (Bahrain-Victorious)

Pred približno sedmimi leti ste nam na terasi montirali sončno jadro. To je bila ena izmed boljših investicij v naši hiši, saj od takrat klime ne uporabljamo več.
Naknadno smo si uredili še majhen kotiček za hišo. Tudi ta del bomo nadkrili z navijalnim jadrom, ki nam bo v vročih dneh poleg zagotavljanja sence tudi hladilo notranjost hiše.

Viktor Zidanšek

Ne predstavljamo si terase Pr'Pepet brez jadra Larimar! Poleg estetskega videza nam jadro nudi tudi odlično zaščito pred soncem in dežjem. Omogoča prijetno vzdušje in klimo za naše obiskovalce. Hvala, ker ste poskrbeli za dodatno udobje v našem lokalu. Priporočam!

Janez FerlanPr'Pepet

Larimar je za nas izdelal senčno jadro za teraso. Naše zahteve in ideja so bile zelo okvirne, a rezultat je bil nad našimi pričakovanji. Kroj jadra, materiali, oporni stebri – vse je izdelano z izjemno skrbjo za estetiko in zelo funkcionalno. Vidno je, da njihova tehnologija izhaja iz navtike in izdelave jader, saj je vsa oprema najvišje kakovosti in najboljših blagovnih znamk. Izdelek v polni meri opravlja to, kar od njega pričakujemo, tudi upravljanje z nastavitvami je enostavno in zanesljivo. Jadro izstopa po svoji lepoti in eleganci, zato Larimar priporočamo tudi najzahtevnejšemu kupcu!

Japec JakopinJ&J design

Studio Larimar s svojimi sončnimi jadri ne prinaša le sonca v naš dom, temveč tudi vonj po morju. Izvedbeni predlogi in tehnično dovršene rešitve ter kakovostno in celostno izvedeni projekti so argument, da je bilo vredno zaupati prav temu podjetju. Kakovost našega bivanja se je na osenčeni terasi v vročih poletnih dneh močno dvignila.

Mitja Zupančič,eMorje

Imate vprašanje o sončnih jadrih?