Skip to main content

Uporaba sončnih jader

Gradovi, dvorci in parki

Sončna jadra so idealna rešitev za senčenje javnih prostorov in zgodovinskih stavb, kot so gradovi, dvorci, mestne palače in trgi. S prefinjeno izbiro barv in materialov ter skladno nosilno strukturo se neopazno vključijo v vsako okolje in prispevajo k zgodbi starodavnega, morda celo kulturno zaščitenega objekta. Njihova estetika in zaščita, ki ju nudijo pod odprtim nebom, ustvarjata prijetno oazo, ki hitro postane priljubljeno zbirališče za druženje in organizacijo različnih dogodkov.

Zakaj so sončna jadra idealna izbira za senčenje javnega prostora?

Sončna jadra so ena izmed najstarejših oblik senčil in so odlična izbira za senčenje mestnih območij, palač in parkov. Z njihovo uporabo lahko dopolnite arhitekturno podobo srednjeveških mestnih jeder, gradov ali dvorcev. V primerjavi z drugimi senčili, kot so pergole, markize ali reklamne marele, se sončna jadra s svojo estetiko in prilagodljivostjo čudovito uskladijo s klasično zasnovo prostora. Pod njimi lahko organizirate številne dogodke, od porok do svečanih sprejemov in raznovrstnih kulturnih ter družabnih prireditev.

Poglejte si sončna jadra na terenu

Kaj stranke pravijo o nas

Sončno jadro smo izbrali zaradi funkcije in lepega izgleda. Zdaj smo že nekaj let zadovoljni uporabniki. V primerjavi z električno tendo pod razpetim jadrom zrak v poletni vročini lepo kroži in v senci pod jadrom je zelo prijetno, ko nežno pihlja. Na začetku nas je skrbelo, ali bomo jadro znali pravilno razpenjati in zvijati, vendar so se strahovi izkazali za neutemeljene, uporaba je zelo preprosta. Tudi podpora Studia Larimar po nakupu je izvrstna. Vedno so zelo odzivni, toplo priporočam!

Matej Mohoričprofesionalni kolesar (Bahrain-Victorious)

Pred približno sedmimi leti ste nam na terasi montirali sončno jadro. To je bila ena izmed boljših investicij v naši hiši, saj od takrat klime ne uporabljamo več.
Naknadno smo si uredili še majhen kotiček za hišo. Tudi ta del bomo nadkrili z navijalnim jadrom, ki nam bo v vročih dneh poleg zagotavljanja sence tudi hladilo notranjost hiše.

Viktor Zidanšek

Ne predstavljamo si terase Pr'Pepet brez jadra Larimar! Poleg estetskega videza nam jadro nudi tudi odlično zaščito pred soncem in dežjem. Omogoča prijetno vzdušje in klimo za naše obiskovalce. Hvala, ker ste poskrbeli za dodatno udobje v našem lokalu. Priporočam!

Janez FerlanPr'Pepet

Larimar je za nas izdelal senčno jadro za teraso. Naše zahteve in ideja so bile zelo okvirne, a rezultat je bil nad našimi pričakovanji. Kroj jadra, materiali, oporni stebri – vse je izdelano z izjemno skrbjo za estetiko in zelo funkcionalno. Vidno je, da njihova tehnologija izhaja iz navtike in izdelave jader, saj je vsa oprema najvišje kakovosti in najboljših blagovnih znamk. Izdelek v polni meri opravlja to, kar od njega pričakujemo, tudi upravljanje z nastavitvami je enostavno in zanesljivo. Jadro izstopa po svoji lepoti in eleganci, zato Larimar priporočamo tudi najzahtevnejšemu kupcu!

Japec JakopinJ&J design

Studio Larimar s svojimi sončnimi jadri ne prinaša le sonca v naš dom, temveč tudi vonj po morju. Izvedbeni predlogi in tehnično dovršene rešitve ter kakovostno in celostno izvedeni projekti so argument, da je bilo vredno zaupati prav temu podjetju. Kakovost našega bivanja se je na osenčeni terasi v vročih poletnih dneh močno dvignila.

Mitja Zupančič,eMorje

Privlačnost in zaščita pred vremenskimi nevšečnostmi

 

Jadra zagotavljajo zanesljivo zaščito pred soncem, dežjem in drugimi neugodnimi vremenskimi pogoji. Z združevanjem funkcionalnosti, estetske dopadljivosti in udobja sončna jadra Larimar v prostor vnesejo posebno noto, ki pozitivno vpliva na počutje obiskovalcev in poudarja zavezanost trajnostnemu razvoju.

Imate vprašanje o sončnih jadrih?